Λεύκανση δοντιών: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Λεύκανση δοντιών: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Ποια μέθοδο λεύκανσης μας προτείνετε;
Οι μέθοδοι που συστήνονται είναι αρχικά η χρήση του KTP laser για μια«δυναμική» λεύκανση και ως δεύτερη επιλογή η χρήση εξατομικευμένων ναρθηκών σε συνδυασμό με το νέο λευκαντικό που ήρθε στην ελληνική αγορά, από την Αμερική.
Πώς ακριβώς γίνεται;
Λεύκανση με ΚΤΡ laser : Σε μια επίσκεψη 40 λεπτών, απομονώνονται οι μαλακοί ιστοί «ούλα» και τοποθετείται στα 10 δόντια, πάνω και κάτω μόνο στην μπροστινή τους επιφάνεια, το λευκαντικό gel. Ακτινοβολούμε με το ΚΤΡ laser, αφαιρούμε το gel με την χειρουργική αναρρόφηση και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για 4 κύκλους.
Λεύκανση με νάρθηκες: Λαμβάνονται αποτυπώματα των γνάθων του υποψηφίου και κατασκευάζονται εξατομικευμένοι νάρθηκες «μασελάκια». Στη 2η επίσκεψη παραδίδονται οι νάρθηκες μαζί με το λευκαντικό gel και δίδονται οδηγίες χρήσης ειδικές για το κάθε περιστατικό.
Πόσες επισκέψεις απαιτούνται για την θεραπεία χρήσης;
1 επίσκεψη 40 λεπτών στο ΚΤΡ laser (εξαρτάται από την βαρύτητα της χρώσης).
2 επισκέψεις στους νάρθηκες, καθημερινή χρήση 1 ή 2 ωρών για μια εβδομάδα. Οδηγίες χρήσης στους νάρθηκες δίδονται σε κάθε υποψήφιο ξεχωριστές, διότι έχουμε να κάνουμε με διαφορετικές αποχρώσεις των δοντιών.
Ποια είναι τα αποτελέσματα;
  • KTP laser φυσικές αποχρώσεις δοντιών.
  • Νάρθηκες ανάλογα με την συχνότητα χρήσης τους και του πόσο επιθετικό είναι το gel από φυσικές έως υπερβολικά ανοιχτές.
  • Σαφώς, με το power bleaching, το νέο πρωτόκολλο στην λεύκανση των δοντιών παγκόσμια, όπου συνδυάζεται μια αρχική επίσκεψη λεύκανσης με ΚΤΡ laser και στη συνέχεια λεύκανση στο σπίτι με νάρθηκες, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Ποιες είναι οι αντενδείξεις της λεύκανσης;
Σε δόντια σπασμένα, με κατάγματα στην αδαμαντίνη, πολύ τερηδονισμένα, με πολλά σφραγίσματα, με θήκες ή γέφυρες, δεν ενδείκνυται η θεραπεία της λεύκανσης. Επίσης, υποψήφιοι με υπέρμετρο θαυμασμό στα χαμόγελα των media, επίσης πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα ικανοποιηθούν με τη θεραπεία της λεύκανσης, διότι απλά αυτά τα χαμόγελα είναι θεραπευμένα με veneers πορσελάνης.
Ποια είναι η διάρκεια του αποτελέσματος;
Όταν καπνίζουμε, πίνουμε 3-4 καφέδες, καταναλώνουμε πολύ τσάι, κόκκινο κρασί και coca cola, περίπου 1-2 χρόνια. Όταν δεν κάνουμε τίποτα από τα παραπάνω, 3-4 χρόνια.

 

Πηγή: Queen.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.